Dagsbesök för grupper


Söderlångviks museum med omliggande park har genomgått en gedigen restaurering, och välkomnar nu besökare att njuta! Söderlångvik gård ligger mitt bland naturen, mellan hav och skog, vid världens vackraste skärgårdslandskap. Besökaren för uppleva en enastående kombination av kultur, konst, natur och historia.  

Våra färdiga paket

Tidtabellsförslag 1

12.30 Ankomst & lunch

14.00 Guidad rundtur i museet och parken, 1 h

 

Tidtabellsförslag 2

10.00 Ankomst & guidning både gården och museet, 1 h

11.30 Lunch

 

Tidtabellsförslag 3

14.00 Ankomst & guidning i museet och parken, 1 h

15.30 Kaffe & kaffebröd

 

Kontakta oss på sales@soderlangvik.fi för offert, eller fyll i formuläret nedan!

Restaurangen utrymmen kan reserveras för privata tillställningar, och som alternativt utrymme finns också vagnsmuseet (50 personer).

Vi rekommenderar en guidad tur över gården i företagspaketet som introduktion. Det finns även övriga program och aktiviteter: Bekanta dig med biodlingen, prova på äppelplockning eller vandra tillsammans med en guide upp till Glasberget på Purunpää naturskyddsområde. Vänligen observera att dessa program ska bokas i förväg – ta kontakt för offert!

Välkommen att ta kontakt med dina önskemål! Fyll i formuläret nedan, så får du en offert med programförslag. Fälten markerade med asterisk* är obligatoriska.

    Önskat paket
    Paket nr 1Paket nr 2Paket nr 3Annan tidtabell (Fyll i Övrigt-fältet nedan)


    Minimi gruppstorlek för grupp-priser är 15 personer.

    Jag vill också ha med i offerten
    Yogapass 1hPresentation av äppelträdgård och biodling, ca 1,5hGuidad vandring till Glasberget, ca 3hKass med gårdens produkter till alla deltagare