100th Anniversary of Erik Lindström – Dream Team

Vuosittaisen Baltic Jazzin päätöskonsertti on perinteisesti Söderlångvikin kartanolla, museon kauniissa musiikkisalissa, sunnuntaina 10. heinäkuuta 2022 klo 18:00. Nyt voit myös syödä päivällistä Café Söderlångvikissa ennen konserttia!

Suomen jazzlegenda nro 1 Erik Lindström (1922-2015) oli tuhattaituri ja uranuurtaja suomalaisessa jazzelämässä. Tämän vuoden Baltic Jazz-festivaalilla vietämme Lindströmin 100-vuotisjuhlaa, seurassamme muusikoita jotka ovat musisoineet maestron kanssa ja jopa kuuluneet Dream Teamiin. Seppo Hovi, Antti Sarpila, Pekka Toivanen, Wade Mikkola sekä Thomas Rönnholm kokoontuvat muistellakseen tätä fantastisen muusikon ja säveltäjän uraa ja festivaalin päätöskonsertissa kunnioitetaan Lindströmin perintöä Söderlångvikin arvokkaassa kartanomiljöössä.

Konsertti alkaa klo 18 ja sinä päivänä Cafe Söderlångvik on poikkeuksellisesti auki klo 18 asti, buffet-päivällinen on tarjolla klo 17:30 asti, hinta 22,90 €. Mahdollisen pöytävarauksen voit tehdä suoraan ravintolaan, puh. 02 425 037 tai cafe@soderlangvik.fi.

Lämpimästi tervetuloa!

Kuva: Niclas Warius