Café Vivan


LOUNAS | LEIVONNAISIA | PIKNIK KOREJA | Á LA CARTE | CATERING

Tervetuloa Café Vivaniin, Söderlångvikin kartanon entisessä navettarakennuksessa sijaitsevaan  ihastuttavaan kahvilaan. Tarjoamme pitopalvelua (catering) yrityksille ja erilaisiin juhliin, kuten esimerkiksi ristiäisiin, rippijuhliin, hääjuhliin jne. A la carte on tilattavissa etukäteen. Henkilökuntamme kertoo mielellään lisää erilaisista menyvaihtoehdoista.

Tapahtumat | Hääjuhlat ym.


Järjestämme erilaisia tapahtumia Café Vivanissa, kuten äitienpäivälounaan, rapujuhlat, erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, joogakursseja, tastingseja jne.

Café Vivanin maalaiskartanomiljöö luo erinomaisen tunnelman hääjuhliinne! Toteutamme ammattitaidolla juhlapäivänne alusta loppuun. Tarjoamme valmiita häämenyitä tai voimme myös räätälöidä juhliinne  toiveidenne mukaisen menyyn.

Uusi kabinetti

Café Vivanin uusi kabinetti on oiva tila erilaisia kokouksia ja konferensseja varten. Kabinettiin mahtuu 35 henkilöä.

Sali & taide

Isoon saliin mahtuu 70 henkilöä, mutta tarvittaessa voimme kalustaa salin myös isompaa seuruetta varten. Salissa on myös taidegalleria ja vuosittain vaihtuvat kesänäyttelyt.

Terassi

Terassilla voitte nauttia mukavasta ja aurinkoisesta päivästä, ja jos niin haluatte, voitte istua varjossa isojen tammien alla. Terassilla on 40 istumapaikkaa.

Kartanon omia tuotteita | Vihanneksia


Café Vivanissa on myynnissä kartanon omia omenatuotteita. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Söderlångvik gård on suomen suurimpia omenantuottajia ja olemme erikoistuneet omenahillon, omenamehun, hunajan, omenagranolan ja saaristolaislimpun valmistamiseen. Saaristolaislimpun valmistuksessa käytämme mm kartanon omaa omenamehua.

Kartanon mailla on myös Björknäs Trädgårdin kasvihuoneet. Café Vivanista voitte ostaa heidän lähituotettuja vihanneksia sesongin mukaan, kuten salaattia, tomaatteja, kurkkua ja paprikaa.

Ota yhteyttä


Aukioloajat 2019

1.5–30.9

Päivittäin klo 11-17

Lounas klo 11.30-15 (arkisin), klo 11.30-16 (la-su)

1.10-22.12

Ma-pe klo 11-15, lounas klo 11-14

La-su klo 12-16, lounas klo 12-15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

  • (02) 425 037

  • cafe@soderlangvik.fi

  • Amos Andersonintie 2, 25870 Dragsfjärd