Tule mukaan iloiseen tiimiimme!

Avaamme 7. toukokuuta 2021 kaksi vuotta remontissa olleen Söderlångvikin museon.

Söderlångvikin kartano toimi Amos Andersonin (1878–1961) kesäkotina vuodesta 1927 aina hänen kuolemaansa asti. Vuodesta 1965 kartanon päärakennus on toiminut henkilöhistoriallisena museona, jossa myös viime vuosina on järjestetty kesänäyttelyitä. Kesällä 2021 päärakennuksessa on esillä reilu sata teosta Amos Rexin kokoelmien kotimaisia helmiä 1900-luvun ensimmäiseltä puoliskolta.  

Entisessä navettarakennuksessa toimii viihtyisä Café Söderlångvik, jossa voi nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta sekä ostaa tilan antimia. Kahvilassa toimii myös galleria, jossa ensi kesänä järjestetään Paul Osipowin näyttely.    

Heti museon ja kahvilan kupeesta avautuu tilan suuret omenatarhat sekä kauniit näkymät merenpoukamalle. Kartanolta lähtee lisäksi pari saaristoluontoon johtavaa luontopolkua. Kartanolla järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia konserteista kuvataidekursseihin. 

Etsimme kahta kesätyöntekijää Söderlångvikin museoon kesälle 2021.  

Työtehtävät pitävät sisällään: museon avaaminen ja sulkeminen, lipunmyynti, museokorttimyynti, ryhmävarausten tekeminen, avustavat viestinnälliset tehtävät, opastaminen, teosturvallisuudesta huolehtiminen, yleisinfon antaminen Amoksesta, Söderlångvikista jne. Lisäksi jos sinulla on kokemusta kahvilatyöstä, tarjoamme myös mahdollisuuden silloin tällöin paikata kahvilatyöntekijöitä.

Edellytyksenä työhön palkkaamiselle on sujuva ruotsin ja suomen kielen taito, toivomuksena myös englanti.  

Kesätyöntekijän palkkaa Amos Rex. Tuntipalkan lisäksi erillisistä tilausopastuksista maksetaan opaspalkka. Työtunteja kuukaudessa kertyy 120–150.  

7.5.–31.8. museo on avoinna päivittäin klo 11–17. Juhannuksena museo on suljettu. Syyskuussa museo on auki ke-su klo 11–17.

Työvuorot tullaan rakentamaan niin, että vapaapäivinä kerkeää halutessaan käymään kotona myös jos asuu hieman kauempana.

Asuminen  

Tilalla on mahdollista asua edullisesti omenatarhalaaksossa sijaitsevassa talossa. Lisäksi 6 km:n päässä sijaitsevasta Taalintehtaan ruukkikylästä on mahdollista vuokrata asuntoja.  

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi (max. 1 sivu) sekä ansioluettelosi su 28.2.2021 klo 23.59 mennessä osoitteeseen: kerttu.raittila@amosrex.fi 

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja. 😊 Tuottajamme Kerttu Raittilan tavoittaa myös puhelimitse: +358 40 753 4664.