Söderlångvikin kartano on tänäkin vuonna kerännyt palautetta teiltä, rakkaat kävijät! Olette saaneet vastata kysymyksiin sekä sähköisesti että paperilla, ja olla mukana kesän arvonnassa jossa jaossa oli kaksi kpl 50 € arvoista lahjakorttia Café Söderlångvikiin.

Lämmin kiitos kaikille kyselyymme vastanneille! Olemme erittäin kiitollisia kaikista kommenteistanne, sekä rohkaisevista ruusuista että rakentavasta kritiikistä, joka auttaa meitä kehittämään palvelujamme. Lämpimästi onnea, arvonnan voittajat Karin Collin ja Petri Eväsoja! Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

– Niin hieno paikka. Loistava ruoka. Hieno vaellusreitti ja ihanat lampaat. Tulee käytyä 2 x vuodessa

– Tämä on jo neljäs kesä, kun vierailen Söderlångvikissä. Ensimmäisillä kerroilla kävimme vain puistossa ja kahvilassa, sillä museo oli vielä suljettu, mutta nyt käymme kaikissa näissä joka kerta. Erityismaininta Café Söderlångvikin loistavalle lounaspöydälle

– Mahtava hyvä buffet-pöytä. Luulin ensin, että jotain normi saaristolaisruokia, silakkaa, sillejä etc. mutta välimerellinen pöytä oli todella herkullinen, paljon eri kasvisvaihtoehtoja ja lopuksi vielä lautasellinen lohikeittoa. Jatkakaa samaan malliin!

– Aivan mielettömän hieno kohde, vaikutuin todella! Aion suositella kaikille.

– Kokonaistaideteos, paljon nähtävää ja koettavaa ja tehtävää. Ikkuna merkkihenkilön elämään 1900-luvulla. Kiva, että oli tuotu myös paikan historiaa ennen Amos Andersonin aikaa esille. Elävyyttä lisää toimiva omenatila. Huippu paketti.

– Olen käynyt kerran aiemmin, mutta emme silloin tajunneet, että ravintolasta eteen päin on vielä upea kartano. Ehkä kävimme kiireellä ja mahd opaskyltit jäi lukematta. Pala Italiaa Suomessa❤️☀️

Kuva: Niclas Warius