Palvelut yrityksille


Söderlångvikin Kartano on ainutlaatuinen, inspiroiva ympäristö kokouksille ja konferensseille. Tila sijaitsee luonnon keskellä, meren ja metsän välissä, maailman kauneimman saaristomaiseman äärellä. Otamme vastaan vierailijoita kaikkina vuodenaikoina!

Villa Sundsvedja

Villa Sundsvedja on modernilla tekniikalla ja huimaavan hienolla merinäköalalla varustettu nykyaikainen kokouskeskus. Rauhallisen ympäristön vuoksi huvila on suosittu kokouspaikka mm. johto- ja hallintoryhmille, jotka haluavat työskennellä rauhassa – lyömätön yhdistelmä omaa rauhaa ja tilan korkealuokkaisten palveluiden saatavuutta.
Talossa on kokoushuone, sauna ja majoitus kuudelle hengelle. Uusi piharakennus Lilla Sundsvedja tarjoaa yöpymistilat 6 henkilölle, eli sopiva ryhmäkoko kokousvierailulle yöpymisellä on 12 henkilöä. Kokoustilat voidaan muokata juuri teidän tarpeitanne sopiviksi. Lisäksi talosta löytyy viihtyisiä erillisiä tiloja ryhmätyöskentelyä varten. Voit varata Villa Sundsvedjan myös yrityksesi juhlia ja muita tilaisuksia varten.
Laiturissa on perämoottorilla varustettu vene, joka on vieraidemme käytettävissä. Suurella terassilla voit rentoutua grillaten palaveripäivän päätteeksi, ja sama merinäköala josta olet päivän aikana nauttinut avautuu jopa saunan lauteilta. Saunaosastolle mahtuu mukavasti kahdeksan henkeä, ja laiturilta pääsee uimaan – talvella myös avantoon.

Villa Sundsvedja

Grindstugan

Grindstugan on kaunis, hiljattain remontoitu mökki joka sijaitsee kartanon itäpuolella, vanhan portin tuntumassa. Kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone ja sisäänrakennettu lasiveranta luovat erinomaiset puitteet käyttää mökkiä Villa Sundsvedjan lisäksi, tai erikseen pienemmän ryhmän kokoontumiselle. Pihalla on pieni sauna.

Grindstugan

Kokousvierailulle ilman yöpymistä voimme myös suositella tilan ravintolaa Café Söderlångvikia, jonka sali voidaan varata kokouskäyttöön jopa 70 henkilölle. Vaihtoehtoina löytyy myös vaunumuseo (50 henkilöä) tai ravintolan kabinetti (35 henkilöä).
Suuremmille yöpymistä toivoville ryhmille voimme järjestää sopivan ratkaisun 15 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevien yhteistyökumppaneiden avulla.
Café Söderlångvik palvelee ruokailujen osalta, meiltä saat herkullista lähiruokaa vaativaan makuun, jota voit nauttia joko ravintolassa tai kokoustiloihin tarjoiltuna. Aamiaisesta ja piknik-lounasta aina juhlaillallisiin ja rapukesteihin, kaikki tuotetaan laadukkasti ja ammattitaidolla! Myös pikkujouluja suunnittelevan kannattaa laittaa Söderlångvikin palvelut korvan taakse.
Suosittelemme opastetun kierroksen kartanon alueella sisällytettävän kokouspakettitarjoukseen. Myös muuta ohjelmaa ja aktiviteetteja järjestämme runsaasti: koe luonto kajakin tai maastopyörän kyydissä, varaa kalastusretki tai vierailu johonkin upeista saaristokohteista kuten Bengtskärin majakka. Vaella metsän halki laavulle tai osallistu Crossnature-tunnille, omenoiden poimintaan tai mehiläistarhan vierailuun. Kulje oppaan kanssa Purunpään luonnonsuojelualeella sijaitsevalle Glasbergetille.

Otathan yhteyttä, ja kerro toivomuksistasi!
Lähetä alla oleva kaavake täytettynä meille, niin saat sähköpostiisi tarjouksen ohjelmaehdotuksineen. Tarjoukseen sisältyy opastettu kierros kartanon alueella, kokoustekniikka sekä ruokailut vierailun keston mukaan. Tähdellä* merkityt tiedot ovat pakollisia. 

    Tilatoivomus kokousta varten (jos jätät tyhjäksi saat ehdotuksen meiltä)
    Villa SundsvedjaGrindstuganCafé SöderlångvikKabinetti PurunpääVaunumuseo

    Haluan tarjoukseeni mukaan
    Joogatunti 1hNaurujooga 1hMindfulness 1hOmenanpoiminta ja mehiläistarhan esittely, n. 1,5h (15.8-30.9)CrossNature ulkoilmatreeni 1hOpastettu vaellus Glasbergetille, n. 1,5hHerkkukassi tilan tuotteita kaikille osallistujilleKalastusohjelma (yöpyville vieraille)Veneretki saaristoon (yöpyville vieraille)