Café Söderlångvik


LOUNAS | LEIVONNAISIA | PIKNIK-KOREJA | Á LA CARTE | JUHLAT

Tervetuloa Söderlångvikin kartanon entisessä navettarakennuksessa sijaitsevaan ihastuttavaan ravintolaan! Upea lounasbuffet on katettu joka päivä, ja kahvilan vitriini notkuu sekä suolaisia että makeita herkkuja.

Voit myös varata ravintolan palveluita yrityksille ja erilaisiin juhliin, kuten esimerkiksi ristiäisiin, rippijuhliin ja syntymäpäiville.  Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista, ja räätälöimme menun juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi!

Kesällä 2020 olemme avoinna 30.9 asti joka päivä klo 11.00 – 17.00. Lounasta on tarjolla arkisin klo 11.00 – 15.00 ja la & su klo 12.00 – 16.00. Voit myös tilata meiltä take-away annoksen. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumat | Juhlat


Järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten äitienpäivälounaita, rapujuhlia, erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, joogakursseja, tastingeja jne.

Ravintolan maalaiskartanomiljöö luo erinomaisen tunnelman juhliinne! Toteutamme ammattitaidolla juhlapäivänne alusta loppuun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Uusi kabinetti

Ravintolan uusi kabinetti on oiva tila erilaisia kokouksia ja konferensseja varten. Kabinettiin mahtuu 35 henkilöä.

Sali & taide

Isoon saliin mahtuu 70 henkilöä, mutta tarvittaessa voimme kalustaa salin myös isompaa seuruetta varten. Salissa on myös taidegalleria ja vuosittain vaihtuvat kesänäyttelyt.

Terassi

Kohta valmistuvalla uudella terassilla voitte nauttia mukavasta ja aurinkoisesta päivästä. Terassi kiertää koko ravintolan, ja valmistuu vielä kesän 2020 aikana. Pahoittelemme tällä hetkellä rakennustyöstä aiheutuvia haittoja.

Kartanon omia tuotteita | Vihanneksia


Ravintolassa on myynnissä kartanon omia omenatuotteita. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Söderlångvik Gård on suomen suurimpia omenantuottajia ja olemme erikoistuneet omenahillon, omenamehun, hunajan, omenagranolan ja saaristolaislimpun valmistamiseen. Saaristolaislimpun valmistuksessa käytämme mm kartanon omaa omenamehua.

Kartanon mailla on myös Björknäs Trädgårdin kasvihuoneet. Ravintolasta voitte ostaa heidän lähituotettuja vihanneksia sesongin mukaan, kuten salaattia, tomaatteja, kurkkua ja paprikaa.

Ota yhteyttä


Aukioloajat 2020

1.6-30.9 joka päivä klo 11-17

Poikkeuksena juhannus, suljettu pe-su

Lounas arkisin 11-15, la & su 12-16

1.10-22.12 ma-pe 11-15 (lounas 11-14) ja la-su 12-16 (lounas 12-15)

Avoinna myös sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

  • (02) 425 037

  • cafe@soderlangvik.fi

  • Amos Andersonintie 2, 25870 Dragsfjärd