Jäätelön paras aika on nyt! Söderlångvik Glass lanseerataan kesällä 2022 Söderlångvikin kartanolla sekä Helsingissä Lasipalatsin Glasspalatset-erikoisliikkeessä.

Kartanon oma jäätelökioski on keskivertoa upeampi, se sijaitsee Amos Andersonin karyatidein komistetussa autotallissa ja on avoinna joka päivä klo 11-17.

Jäätelöbaari Glasspalatset Helsingissä on keskeisellä paikalla, Lasipalatsissa tottakai! Se avautuu juhannuksen jälkeen ja tulee olemaan avoinna arkisin klo 11-19 ja lauantaisin klo 11-18. Jäätelöbaarista voi myös ostaa kartanon muita tuotteita.

”Minulle tämä jäätelö edustaa kiitollisuuden osoitusta siitä luottamuksesta, jota Konstsamfundet on osoittanut minua kohtaan. Konstsamfundetin toiminnassa on kyse taiteesta, ja mielestäni makuelämykset ovat taidetta – kuten myös onnen tunne jäätelöstä nauttiessasi!” sanoo jäätelöidean äiti Maggie Lindholm, joka vastaa kartanon ravintola Café Söderlångvikin keittiöstä.

Lasipalatsin jäätelöbaari Söderlångvik Glassin myymälävastaava Bella Paasimäki ja Maggie Lindholm Söderlångvikin kartanolla. Foto: Hanna Vuorio-Wilson

Söderlångvik Glass valmistetaan maailman kauneimmassa saaristomaisemassa kasvaneista omista omenoista. Jokainen jäätelö on kotimaista lähituotantoa. Makuvalikoima nostaa veden kielelle, miltä kuullostaa esimerkiksi Omena-mojitosorbetti tai Mascarpone- ja vadelma-omenajäätelö? Maut ovat puhtaita, raikkaita ja kesäisiä!

Kaikki upeat ja herkulliset Söderlångvik Glass maut!

Suosikkimaku? “Mojito!” sanovat sekä Lindholm että Paasimäki.

Tässä kesänviettoon aivan ainutlaatuinen mauste ja kultareunus!