Söderlångvikin kartano on tunnettu komeasta museosta, kauniista puistosta ja upeasta luonnosta merimaisemineen, ihanasta ravintolasta sekä vuoden huipentumana syksyllä järjestetystä sadonkorjuujuhlasta, Omenapäivästä.

Nyt tila valmistautuu kesäkauden ajavaisiin, Kukkaispäivään, lauantaina 27. toukokuuta 2023, ja tulee tarjoamaan runsaasti ohjelmaa koko perheelle.

Tarjolla on muun muassa puutarhamarkkinat, johon etsimme nyt yhteistyökumppaneita!

Myyjät ja puutarha-ammattilaiset

Onko sinulla taimimyyntiä, puutarha-aiheisia tuotteita tai muuta kesäpiha/mökki-teemaan sopivaa? Tule mukaan upeaan tapahtumaan! Markkinatori ja koko tapahtuma on avoinna klo 11-17, ja myyntipaikan hinta on 30 euroa (myyntipöytä) tai 50 euroa (telttapaikka, 3×3 m tai suurempi). Pidä kiirettä, paikkoja on rajoitetusti!

Puutarhaharrastajat

Kaiva maasta jakoon ylikasvaneet perennat tai anna vapaasti siemenkylvön lähteä käsistä tänä keväänä, ja tule Söderlångvikiin myymään tuotoksiasi yhdessä muitten samanhenkisten kanssa! Taimimyyjäisiin osallistuminen on ilmaista, mutta etukäteisilmoittautuminen pakollista, ja toivomme lähtökohtaisesti että sinulla on oma myyntipöytä mukana. Taimia voi pitää myös maassa, mutta paikka pitää varata joka tapauksessa.

Tervetuloa mukaan! Tiedustelut ja ilmoittautumisen voit tehdä täyttämällä alla olevan lomakkeen, tai sähköpostilla osoitteeseen hanna.vuorio-wilson@soderlangvik.fi. Huomaa, että paikkasi on varattu vasta kun olet saanut vahvistuksen sähköpostilla.

Tähdellä* merkityt kohdat ovat pakollisia.

    Haluan varata