Jaa

Söderlångvikissa tapahtuu: uusi logo ja uusi ravintoloitsija

9.3.2023

Kesä 2023 tuo tullessaan korkeamman vaihteen Söderlångvikin matkailussa.

Samalla kun uusi toimitusjohtaja Annika Jansson aloittaa työnsä, lanseerataan uusi – tai oikeammin sanottuna uusvanha – logo. Ja toukokuun alussa tilan uusi ravintoloitsija Sami Tallberg avaa ovet uuteen ravintolaan Ateljé Sami Tallberg x Söderlångvik.

Uudet satsaukset näkyvät siis myös visuaalisesti. Erik Bruun suunnitteli omenatilalle aikoinaan upean logon, jonka graafikko Jessica Leino on nyt kunnioittavalla kädellä päivittänyt 2020-luvulle.

Kun kesäkausi alkaa 2. toukokuuta avaavat ovensa samaan aikaan sekä uusi ravintola Ateljé Sami Tallberg x Söderlångvik että Söderlångvikin museo. Kummatkin ovat avoinna koko kesän joka päivä juhannusta lukuun ottamatta. Bistron pöytävaraukset ovat nyt avoinna osoitteessa ateljesamitallberg.com

Sami Tallberg on intoa täynnä:

– Elämäntarkoitukseni ja intohimoni on tuoda Suomen luonto ja sen ainutlaatuiset, villit antimet kaikkien ulottuville. Ateljé Sami Tallberg x Söderlångvik tarjoaa vierailleen fantastisessa ympäristössä ihanan kokemuksen, jossa yhdistyvät Kemiönsaaren luonto ja Toscanan keittiö.

Sami Tallberg

Viimeisten vuosien aikana yhä useammat ovat löytäneet tiensä Söderlångvikiin, Amos Andersonin italialaistyyliseen kesäkartanoon. Sekä päärakennuksen museo, kauniissa saaristolaismaisemassa kulkevat luontopolut että ravintolan tarjoilut ovat saaneet ylistävää palautetta ja kävijämäärät ovat rikkoneet ennätyksiä. Kartanotilan omistajalla, Föreningen Konstsamfundetilla, on suuret odotukset tulevien vuosien kehitykselle.

–  Olemme hyvin iloisia viime aikojen vierailijaluvuista, mutta nyt tavoitteena on yhä uusien ryhmien tavoittaminen ja jo meihin tutustuneiden ystäviemme uudet vierailut, sanoo Konstsamfundetin toimitusjohtaja ja Söderlångvik gård ab:n hallituksen puheenjohtaja Stefan Björkman.  

20. maaliskuuta toimitusjohtajana aloittava Annika Jansson on samaa mieltä:

– Söderlångvik on fantastinen kohde, mutta tilalla on kuitenkin vielä käyttämätöntä potentiaalia, jotahaluamme hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.