Besök oss med ditt företag!


Söderlångvik Gård är en enastående och inspirerande miljö för möten och konferenser. Gården har ett naturskönt läge vid vattnet – mellan hav och skog i världens vackraste skärgårdslandskap. Vi tar emot gäster under alla årstider!

Villa Sundsvedja

Villa Sundsvedja är en modern konferensbyggnad med hisnande havsutsikt. Villan ligger lite avsides från själva gården och är en perfekt plats för t.ex ledningsgrupper och företagsstyrelser. Villan erbjuder en oslagbar kombination av arbetsro och full tillgång till gårdens högklassiga service.
Här kan vi bjuda på modern teknisk utrustning, mötesrum, bastu och övernattning för sex personer. Annexet Lilla Sundsvedja har övernattningsutrymmen för ytterligare 6 personer, så en lämplig gruppstorlek för en vistelse inklusive logi på Villa Sundsvedja är 12 personer. Konferensfaciliteterna kan möbleras om för att anpassa just era behov. För grupparbeten finns det trivsamma åtskilda utrymmen. Villa Sundsvedja kan ditt företag även boka för en fest eller dylikt evenemang.
På den stora terrassen kan ni efter arbetsdagen njuta av en kväll med grillning. Samma fantastiska utsikt över havet öppnar sig också från bastulaven. Bastuavdelningen rymmer ledigt åtta personer, och från bryggan kan du ta dig ett svalkande bad – på vintern även i isvak. Vid bryggan finns till gästernas förfogande en båt med utombordare.

Villa Sundsvedja

Grindstugan

Grindstugan är en vacker, nyrenoverad stuga som ligger strax öster om gårdens centrum, vid den gamla infarten. Med två sovrum, kök, vardagsrum och inbyggd glasveranda lämpar sig stugan utmärkt som tilläggskapacitet för Villa Sundsvedja. Grindstugan kan också bokas som skild mötesplats för en liten grupp. På gården finns en liten bastu.

Grindstugan

För ett konferensbesök utan övernattning kan vi även rekommendera gårdens restaurang Café Söderlångvik. Den stora salen kan reserveras för ett möte som rymmer 70 personer, vagnsmuséet som rymmer 50 personer eller restaurangens kabinett för max 35.
För större grupper som vill övernatta kan vi erbjuda lösningar med logi hos samarbetspartners på 15 minuters avstånd från gården.
Café Söderlångvik står till tjänst med fräsch och delikat närmat i alla former, oavsett om du vill äta i restaurangen eller få måltiderna serverade till Villa Sundsvedja. Från frukost och picknick-lunch till festmiddag och kräftskiva, vi levererar allt till högsta kvalitet! Även för dig som planerar lillajulsfest är Söderlångvik ett stämningsfullt alternativ.
Vi rekommenderar en guidad tur över gården i företagspaketet som introduktion. Det finns även ett brett urval övriga program och aktiviteter: Upplev naturen med kajak eller terrängcykel, delta i Crossnature -timmar (utomhusträning) eller njut av avslappnande yoga. Bekanta dig med biodlingen, prova på äppelplockning eller vandra tillsammans med en guide upp till Glasberget på Purunpää naturskyddsområde. Om du stannar minst ett dygn hinner du med längre program som en fisketur eller en dagsresa till något av de fina skärgårdsdestinationerna som Bengtskärs fyr.
Välkommen att ta kontakt med dina önskemål! Fyll i formuläret nedan, så får du en offert med programförslag. I offerten ingår en guidad rundtur på gården, konferensteknik samt måltider enligt vistelsens längd. Fälten markerade med asterisk* är obligatoriska.

    Önskat utrymme för möte
    Villa SundsvedjaGrindstuganCafé SöderlångvikKabinett PurunpääVagnsmuséet

    Jag vill också ha med i offerten
    Yogapass 1hSkrattyoga-pass 1hMindfulness 1hÄppelplockning och presentation av biodling, ca 1,5h (15.8-30.9)CrossNature utomhusträning 1hGuidad vandring till Glasberget, ca 1,5hKass med gårdens produkter till alla deltagareFiskeprogram (för övernattande gäster)Båtutflykt till skärgården (för övernattande gäster)