Söderlångvik gård är känt för sitt magnifika museum med den vackra parken, enastående natur med havsutsikt, den härliga restaurangen och årets höjdpunkt, skördefesten Äppeldagen.

Nu förbereder gården sig för säsongsöppningen Blomsterdagen med massor av roligt program för hela familjen lördagen den 27 maj 2023. 

Bland annat en trädgårdsmarknad, dit vi nu samlar anmälningar!

Försäljare och trädgårdsproffs

Har du plantförsäljning, produkter till trädgården till salu, arbetsförevisningar eller annat som passar temat? Kom med på trädgårdsmarknad! Marknadstorget och hela evenemanget är öppet från 11.00 till 17.00 och priset på en plats på marknaden är 30 euro (försäljningsbord 1×2 m) eller 50 euro (tältplats 3×3 m eller större). Agera snabbt, vi har en begränsad mängd platser!

Hobbyodlare

Gräv upp dina överlopps perenner eller ös på med vårens fröodling, och kom och sälj till Söderlångvik tillsammans med andra likasinnade! För hobbyodlare är platsen gratis. Vi hoppas du har eget försäljningsbord med. Plantorna kan även ställas på gräsmattan, men platsbokning är obligatorisk oavsett.

Välkommen med! Förfrågningar och intresseanmälan kan du göra genom att fylla i formuläret nedan, eller via e-post hanna.vuorio-wilson@soderlangvik.fi. Observera att platsen inte är bokad innan du har fått bekräftelse per epost. 

Fälten märkta med asterisk* är obligatoriska.

    Jag vill boka