Besök oss med ditt företag!


Söderlångvik gård är en enastående och inspirerande miljö för möten och konferenser. Gården har ett naturskönt läge vid vattnet – mellan hav och skog i världens vackraste skärgårdslandskap. 

Cafe Söderlångvik

För ett dagsbesök med privat utrymme för konferens kan vi rekommendera gårdens restaurang Café Söderlångvik. Den stora salen kan reserveras för ett möte som rymmer 70 personer, vagnsmuseet som rymmer 50 personer eller restaurangens kabinett för max 35.
Konferensfaciliteterna kan möbleras om för att anpassa just era behov. Utrymmena kan ditt företag även boka för en fest eller dylikt evenemang.
För grupper som vill övernatta kan vi rekommendera logi hos samarbetspartners på 15 minuters avstånd från gården.
Café Söderlångvik står till tjänst med fräsch och delikat närmat i alla former, oavsett om du vill äta i restaurangen eller få måltiderna serverade till Villa Sundsvedja. Från frukost och picknick-lunch till festmiddag och kräftskiva, vi levererar allt till högsta kvalitet!

Vi tar emot konferensbokningar utanför sommarsäsongen, under tiden 15.8-17.12.2022.

Vi rekommenderar en guidad tur över gården i företagspaketet som introduktion. Det finns även övriga program och aktiviteter: Bekanta dig med biodlingen, prova på äppelplockning eller vandra tillsammans med en guide upp till Glasberget på Purunpää naturskyddsområde. Vänligen observera att dessa program ska bokas i förväg – ta kontakt för offert!
Välkommen att ta kontakt med dina önskemål! Fyll i formuläret nedan, så får du en offert med programförslag. Fälten markerade med asterisk* är obligatoriska.

    Önskat utrymme för möte
    Café SöderlångvikKabinett PurunpääVagnsmuseet

    Jag vill också ha med i offerten
    Yogapass 1hSkrattyoga-pass 1hMindfulness 1hÄppelplockning och presentation av biodling, ca 1,5h (15.8-30.9)CrossNature utomhusträning 1hGuidad vandring till Glasberget, ca 1,5hKass med gårdens produkter till alla deltagare