Logi


Söderlångvik gård har logi för 27 personer i olika hus och historiska byggnader i gårdens närhet. Söderlångvik gård har även ett fyrtiotal stugor på lång tidsuthyrning. Stugorna ligger vid havet i vacker skärgårdsmiljö.

Boendeförfrågan

Villa Sundsvedja

Lyxiga Villa Sundsvedja är en modern villa, byggd år 2009. I villan finns ett stort vardagsrum och matsal, kök, två dubbelrum och två enkelrum, wc:n, en stor bastuavdelning, stora terasser, en glasveranda. Villan har en egen brygga och en båt till gästernas förfogande.Villa Sundsvedjas Annex byggdes 2017. I byggnaden finns två dubbelrum och två enkelrum samt två wc:n med dusch. Alla rum har fin havsutsikt.

Villa Sundsvedja ligger avskilt från gården på ett cirka två kilometers avstånd från Café Vivan och Söderlångviks museum. Här kan du njuta av naturen och den vackra havsutsikten.

Priser enligt säsong, från och med 785€/1-2 dygn, 1446€/vecka.

Galleri

Grindstugan

Grindstugan är ett mysigt hus, byggt 1963 till Amos Andersons väninna, Sylvelin Långholm. Mellan huset och stranden går en lugn promenadväg. Längs promenadvägen kommer man till gården och dess park, som ritades av Paul Olsson.

Grindstugan renoverades helt och hållet år 2014. I huset finns ett kök, ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal, två dubbelrum, wc och dusch. En vacker detalj i huset är den stora glasverandan med havsutsikt. Glasverandan fungerar utmärkt som ett kombinerat vardagsrum och matsal. På gården finns även en liten vedbastu samt en stor brygga för bad och båt.

Priser enligt säsong, från och med 457€/1-2 dygn, 808€/vecka.

Galleri

Anna-Lisas

Anna-Lisas kan tyvärr inte bokas under 2019.

Anna-Lisas är en mysig stuga med vacker havsutsikt i närheten av äppelträdgårdarna. I stugan finns tre dubbelrum och två enkelrum, kök, dusch och wc samt en egen liten gård.

Galleri

Boendeförfrågan


Önskad stuga
Villa SundsvedjaGrindstuganGamla kontoretAnna-Lisas

Vill ni ha frukost?*
JaNej