Logi


Söderlångvik gård erbjuder logi för upp till 22 personer i hisnande vacker omgivning i gårdens närhet. 

Boendeförfrågan

Villa Sundsvedja

Lyxiga Villa Sundsvedja är en modern villa, byggd år 2009. I villan finns ett stort vardagsrum och matsal, kök, två dubbelrum och två enkelrum, wc:n, en stor bastuavdelning, stora terasser, en glasveranda. Villan har en egen brygga och en båt till gästernas förfogande. Villa Sundsvedjas annex Lilla Sundsvedja byggdes 2017. I byggnaden finns två dubbelrum och två enkelrum samt två wc:n med dusch. Alla rum har fin havsutsikt.

Villa Sundsvedja ligger avskilt från gården på ett cirka två kilometers avstånd från Café Söderlångvik och Söderlångviks museum. Här kan du njuta av naturen och den vackra havsutsikten.

Priser enligt säsong, från 865€ / dygn, 1590€ / vecka.

Check-in kl 16 och check-out kl 12.

Galleri

Grindstugan

Grindstugan är ett vackers och mysigt hus, byggt 1963 till Amos Andersons väninna, Sylvelin Långholm. Mellan huset och stranden går en lugn promenadväg. Längs promenadvägen kommer man till gården och dess park, som ritades av Paul Olsson.

Grindstugan renoverades helt och hållet år 2014. I huset finns ett kök, ett stort vardagsrum med öppen spis, matsal, två dubbelrum, wc och dusch. En vacker detalj i huset är den stora glasverandan med havsutsikt. Glasverandan fungerar utmärkt som ett kombinerat vardagsrum och matsal. På gården finns även en liten vedbastu samt en stor brygga för bad och båt.

Priser enligt säsong, från 500€ / dygn, 890€ / vecka.

Check-in kl 16 och check-out kl 12.

Galleri

Boendeförfrågan


    Önskad stuga
    Villa SundsvedjaGrindstugan