Jaa

Elinan aamujooga museon terassilla

Tervetuloa aloittamaan kesäpäivä rauhallisella ja rentouttavalla joogahetkellä! Joogaamme upean Söderlångvikin kartanon päärakennuksen kattoterassilla. Auringon paahtaessa siirrytään puiston puiden varjoon, ja sateen sattuessa joogaamme museon salissa kristallikruunujen alla.

Joogaohjaajat vetävät dynaamisen pehmeän Hathajoogan joka antaa sinulle ihanan alun päivälle.

Kesän joogaohjaajat:

29.6.2023 Siw Westerback

6.7.2023 Siw Westerback

13.7.2023 Daphne Jensen

20.7.2023 Elina Vehmasto

27.7.2023 Katjusa Leväniemi

3.8.2023 Daphne Jensen

Ota mukaasi oma joogamatto ja viltti, sekä tarpeeksi vaatetta pysyäksesi lämpimänä.

Siw Westerback on Hatha- ja yin-joogaopettaja (Ryt 500), ja hän on opettanut joogaa kolme vuotta. Siw on myös luokan- ja kuvataideopettaja. ”Tärkeä osa joogaa on tasapainon löytäminen kehon ja mielen välillä. Se tarjoaa rauhaa, jota tarvitaan aktiivisessa arjessamme.”
Daphne Jensen on työelämävalmentaja, ja hän järjestää kursseja johtamisesta, hyvinvoinnista ja toipumisesta. Daphne on ollut joogaohjaaja seitsemän vuotta ja näkee joogan välineenä hyvään palautumiseen ja elämän tasapainoon. ”Aamujooga luonnossa on paras tapa aloittaa päivä.” Kuva: @anettesundstromphotography

Jooga maksaa 12 €/hlö/kerta. Voit myös ostaa sarjalipun kaikkiin kuuteen joogakertaan hintaan 64 €. Peruutettujen käyntien maksuja ei palauteta.

Joogaan osallistuville tarjoamme sisäänpääsyn kaikkiin museon näyttelyihin, mukaan lukien kierros audio-oppaan kanssa, puoleen hintaan eli 5 €/hlö. 

Varaa paikkasi nyt!