Ryhmävaraukset

Tervetuloa varaamaan ryhmällesi vierailu Söderlångvikiin! Söderlångvikin kartano sijaitsee Kemiönsaarella, jonne on matkaa noin 100 km Turusta ja 180 km Helsingistä. Ohjelmana voi olla tutustuminen kartanoon ja museokierros sekä lounas tai kahvit ravintolassamme. Opastetun museo- ja puistokierroksen kesto on noin 1 tunti.

Räätälöimme mielellämme juuri sinun ryhmällesi sopivan paketin. Suosittelemme opastettua kierrosta kartanossa ja puistossa, mutta Söderlångvikissä on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Tutustu mehiläistarhaukseen, kokeile omenanpoimintaa tai lähde oppaan kanssa vaeltamaan Purunpään luonnonsuojelualueelle ja Glasbergetin huipulle. Ryhmäohjelmat täytyy varata etukäteen – ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen!

Varaa ryhmäsi vierailu asiakaspalvelustamme sähköpostitse sales@soderlangvik.fi tai puhelimitse +358 2 424 662.
Palvelemme talvikaudella 1.10.–30.4. arkisin klo 9–12 ja kesäkaudella 2.5.– 30.9. päivittäin klo 9–17, poikkeuksena juhannus jolloin olemme suljettu pe–su.

Söderlångvikin kartano tarjoaa myös täydelliset puitteet juhlia varten. Jos haluat varata juhlatiloja, ota yhteyttä sales@soderlangvik.fi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Ole hyvä ja anna numero joka on suurempi tai yhtä suuri kuin 15.
Ryhmähinnat edellyttävät vähintään 15 osallistujaa.
Haluan tarjoukseeni mukaan