Gruppbokning

Välkommen att boka ett besök på Söderlångvik för din grupp! Söderlångvik ligger på Kimitoön, ca 100 km från Åbo och 180 km från Helsingfors. Passa på att kombinera en rundvandring på museet och gården med en lunch eller en kaffepaus i vår restaurang. En guidad rundtur i museet och i parken tar ca 1 H. Observera att guidade rundturer görs endast med museets egna guider.

Vi skräddarsyr gärna ett paket för din grupp. Vi rekommenderar en guidad tur på museet, men det finns också mycket annat att uppleva på Söderlångvik! Ett besök på biodlingen och i äppelträdgården eller en vandring till Vindskyddet med paus för pannkaffe och äppelmust. Vänligen observera att dessa program ska bokas i förväg – ta kontakt så ger vi gärna en offert!

Boka ett besök för din grupp via vår kundservice per e-post på adressen sales@soderlangvik.fi eller per tfn 02 424 662. Vi betjänar vardagar kl 8-16.

Söderlångvik är den perfekta inramningen för en festlig tillställning. Kontakta oss på sales@soderlangvik.fi för att boka ett utrymme.

*” anger obligatoriska fält

Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
Jag vill också ha med i offerten
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.