Café Söderlångvik


Välkommen till Söderlångvik gårds tjusiga men mysiga café och restaurang i den före detta ladugårdsbyggnaden! Under tiden 3.6-24.6 dignar caféets vitrin av salta och söta delikatesser, och vi har även Il Primo glass!

Det smarriga buffetbordet dukas fram kl 11-15 varje dag från och med 2.7!

Du kan också boka restaurangen för olika sorters evenemang för ditt företag, eller familjefester såsom dop, konfirmationer, bröllop mm. A la carte kan beställas för grupper på förhand. Vi berättar gärna mera om olika alternativ och planerar ditt evenemang tillsammans med dig!

Gårdens direktförsäljning samt hantverksboden med många fina produkter är öppen alltid då caféet är öppet. Vi säljer även presentkort! Om du inte har tillfälle att komma på plats kan du beställa ett presentkort via cafe@soderlangvik.fi, så postar vi det åt dig.

Du kan också beställa take-away. Varmt välkommen!

Evenemang | Fester


Vi ordnar många olika evenemang på Söderlångvik Gård, såsom morsdagsluncher, kräftskivor, olika konserter, teaterföreställningar, yogakurser, tastings m.m.

Restaurangens lantliga herrgårdsmiljö skapar även den perfekta stämningen för en fest! Vi kan skräddarsy en lämplig meny för just din tillställning.

Kabinettet

Restaurangens stiliga kabinett Purunpää är ett ypperligt utrymme för olika möten och konferenser. I kabinettet ryms 35 personer.

Salen & konsten

I stora salen ryms till och med 70 personer, men vid behov kan vi möblera salen för ännu större grupper. I salen finns även ett konstgalleri med årligen växlande sommarutställningar.

Terrassen

En ny, stor terass erbjuder en skön och solig uteservering. Terrassen sträcker sig runt hela restaurangbyggnaden.

Gårdens produkter | Grönsaker


I restaurangen kan du också köpa gårdens egna produkter med dig hem. Urvalet varierar enligt årstid. Som en av Finlads största äppelproducenter har vi bl.a. specialiserat oss på äppelprodukter, såsom äppelsylt och äppelmust, honung, äppelgranola och Söderlångvik limpa bakat på Söderlångvik gårds egen äppelmust.

Björknäs Trädgårds växthus finner ni även på gården och enligt säsong kan deras närodlade grönsaker, såsom sallad, tomater, gurka och paprika inhandlas hos oss.

Ta kontakt


Öppettider 2021

Café: 3.6-30.9.2021 varje dag 11-17

Undantaget midsommar, 25-27.6.2021 har vi stängt.

Restaurang: 2.7-15.8.2021, lunchbuffet varje dag 11-15

Öppet även på beställning för grupper.

Öppettider 1.10.2021- uppdateras.

Kontaktuppgifter

  • cafe@soderlangvik.fi

  • Amos Andersonvägen 2, 25870 Dragsfjärd