Café Söderlångvik


Välkommen till Söderlångvik gårds tjusiga men mysiga café och restaurang i den före detta ladugårdsbyggnaden! Caféets virtin dignar av salta och söta delikatesser, och vi har även Il Primo glass!

Vi har öppet varje dag kl 11-17, och det smarriga buffetbordet dukas fram kl 11-15 varje dag av vår gästande restaurang pop-up, Café Rouge från Helsingfors! 

Lunchmenyerna består av medelhavs-förrätter med fräsch sommarsmak, vegetariska soppor och huvudrätter med varierande tema per vecka: från libanesiskt till grekiskt, av lokala råvaror men med Café Rouge-touch.  Citron, örter och en doft av sommar – varmt välkommen!

Gårdens direktförsäljning samt hantverksboden med många fina produkter är öppen alltid då caféet är öppet. Vi säljer även presentkort! 

Varmt välkommen!

Kabinettet

Restaurangens stiliga kabinett Purunpää är ett ypperligt utrymme för olika möten och konferenser. I kabinettet ryms 35 personer.

Salen & konsten

I stora salen ryms till och med 70 personer, men vid behov kan vi möblera salen för ännu större grupper. I salen finns även ett konstgalleri med årligen växlande sommarutställningar – sommaren 2021 presenterar vi Paul Osipows verk. 

Terrassen

En ny, stor terass erbjuder en skön och solig uteservering. Terrassen sträcker sig runt hela restaurangbyggnaden.

Gårdens produkter


I restaurangen kan du köpa gårdens egna produkter med dig hem. Urvalet varierar enligt årstid. Som en av Finlands största äppelproducenter har vi specialiserat oss på äppelprodukter, såsom äppelsylt och äppelmust, honung, äppelgranola och Söderlångvik limpa bakat på Söderlångvik gårds egen äppelmust. Nu finns även äppelcider samt en egen honungsöl i samarbete med Kimito Brewing!

Ta kontakt


Öppettider 2021

Café: 3.6-30.9.2021 varje dag 11-17

Undantaget midsommar, 25-27.6.2021 har vi stängt.

Restaurang: 2.7-30.9.2021, lunchbuffet varje dag 11-15

Öppettider 1.10.2021- uppdateras.

Kontaktuppgifter

  • cafe@soderlangvik.fi

  • Amos Andersonvägen 2, 25870 Dragsfjärd

Om du vill göra en gruppbokning, vänligen kontakta sales@soderlangvik.fi. För tillfället tar vi inte emot gruppbokningar utanför öppettiderna eller efter 30.9.2021.