Café Söderlångvik


Tervetuloa Söderlångvikin kartanon entisessä navettarakennuksessa sijaitsevaan ihastuttavaan ravintolaan! Lounasbuffet on runsas ja todella upea, ja kahvilan vitriini notkuu sekä suolaisia että makeita herkkuja.

Voit myös varata ravintolan palveluita yrityksille ja erilaisiin juhliin, kuten esimerkiksi ristiäisiin, rippijuhliin ja syntymäpäiville.  Kerromme mielellämme lisää erilaisista vaihtoehdoista, ja räätälöimme menun juuri sinun tilaisuuteesi sopivaksi!

Tilan herkkupuoti sekä käsityömyymälä on avoinna aina kun kahvilakin. Voit myös ostaa lahjakortteja meiltä – joko paikan päällä tai tekemällä tilauksen sähköpostilla cafe@soderlangvik.fi.

Voit myös tilata meiltä take-away annoksen. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtumat | Juhlat


Järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten äitienpäivälounaita, rapujuhlia, erilaisia konsertteja, teatteriesityksiä, joogakursseja, tastingeja jne.

Ravintolan maalaiskartanomiljöö luo erinomaisen tunnelman juhliinne! Toteutamme ammattitaidolla juhlapäivänne alusta loppuun. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kabinetti

Ravintolan tyylikäs kabinetti Purunpää on oiva tila erilaisia kokouksia ja konferensseja varten. Kabinettiin mahtuu 35 henkilöä.

Sali & taide

Isoon saliin mahtuu 70 henkilöä, mutta tarvittaessa voimme kalustaa salin myös isompaa seuruetta varten. Salissa on myös taidegalleria ja vuosittain vaihtuvat kesänäyttelyt.

Terassi

Vasta valmistuneella uudella terassilla voitte nauttia mukavasta ja aurinkoisesta päivästä. Upea terassi kiertää koko ravintolan.

Kartanon omia tuotteita | Vihanneksia


Ravintolassa on myynnissä kartanon omia omenatuotteita. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Söderlångvik Gård on suomen suurimpia omenantuottajia ja olemme erikoistuneet omenahillon, omenamehun, hunajan, omenagranolan ja saaristolaislimpun valmistamiseen. Saaristolaislimpun valmistuksessa käytämme mm kartanon omaa omenamehua.

Kartanon mailla on myös Björknäs Trädgårdin kasvihuoneet. Ravintolasta voitte ostaa heidän lähituotettuja vihanneksia sesongin mukaan, kuten salaattia, tomaatteja, kurkkua ja paprikaa.

Ota yhteyttä


Aukioloajat 2021

19-30.4.2021 Ma-pe 11-15

1.5-30.9.2021 joka päivä 11-17

Poikkeuksena juhannusviikonloppu, 25-27.6.2021 suljettu

Avoinna myös tilauksesta ryhmille.

Aukioloajat 1.10.2021- päivitetään.

Yhteystiedot

  • (02) 425 037

  • cafe@soderlangvik.fi

  • Amos Andersonintie 2, 25870 Dragsfjärd