Café Söderlångvik


Tervetuloa Söderlångvikin kartanon entisessä navettarakennuksessa sijaitsevaan ihastuttavaan kahvilaan ja ravintolaan! 3.6-30.9 olemme avoinna joka päivä klo 11-17 ja tarjoilemme kahvia / teetä, herkullista pikkupurtavaa sekä Il Primo jäätelöä. Juhannuksen ajan olemme suljettu.

2.7 alkaen on tarjolla runsas ja todella upea libanonilainen välimeren buffet! Tästä herkullisesta elämyksestä vastaa vieraileva pop-up ravintola, helsinkiläinen Café Rouge. Buffet on tarjolla joka päivä klo 11-15.

Menuissa on välimerellisiä pääruokia, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista, mutta Café Rougen tyyliin. Alkuruuissa on raikkaita kesän makuja ja Välimeren tunnelmaa! Sitruunaa, yrttejä ja kesän tuoksuja – lämpimästi tervetuloa! 

Tilan herkkupuoti sekä käsityömyymälä on avoinna aina kun kahvilakin. Voit myös ostaa lahjakortteja meiltä.

Lämpimästi tervetuloa!

Kabinetti

Ravintolan tyylikäs kabinetti Purunpää on oiva tila erilaisia kokouksia ja konferensseja varten. Kabinettiin mahtuu 35 henkilöä.

Sali & taide

Isoon saliin mahtuu 70 henkilöä, mutta tarvittaessa voimme kalustaa salin myös isompaa seuruetta varten. Salissa on myös taidegalleria ja vuosittain vaihtuvat kesänäyttelyt. Kesällä 2021 Amos Rex esittelee Paul Osipowin näyttelyn.

Terassi

Vasta valmistuneella uudella terassilla voitte nauttia mukavasta ja aurinkoisesta päivästä. Upea terassi kiertää koko ravintolan.

Kartanon omia tuotteita


Ravintolassa on myynnissä kartanon omia omenatuotteita. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Söderlångvikin kartano on suomen suurimpia omenantuottajia ja olemme erikoistuneet omenahillon, omenamehun, hunajan, omenagranolan ja saaristolaislimpun valmistamiseen. Saaristolaislimpun valmistuksessa käytämme mm kartanon omaa omenamehua. Myynnissä on myös tilan omaa omenasiideriä, sekä tämän vuoden uutuutena yhteistyössä Kimito Brewingin kanssa kehitetty hunajaolut!

Ota yhteyttä


Aukioloajat 2021

Kahvila: 3.6-30.9.2021 joka päivä 11-17

Poikkeuksena juhannusviikonloppu, 25-27.6.2021 suljettu

Ravintola: 2.7-30.9 joka päivä, lounas klo 11-15

Aukioloajat 1.10.2021- päivitetään.

Yhteystiedot

  • (02) 425 037

  • cafe@soderlangvik.fi

  • Amos Andersonintie 2, 25870 Dragsfjärd

Jos haluat varata vierailun ryhmälle, otathan yhteyttä myyntiimme osoitteessa sales@soderlangvik.fi. Tällä hetkellä emme ota vastaan varauksia 30.9.2021 jälkeen.