Café Söderlångvik


Söderlångvikin kartanon ihastuttava kahvila ja ravintola Café Söderlångvik sijaitsee tilan entisessä navettarakennuksessa. Kesäisin tarjoilemme lounasbuffetin lisäksi kahvia / teetä ja herkullista pikkupurtavaa! Meillä on anniskeluoikeudet ja tarjolla on muun muassa tilan omaa siideriä sekä oma hunajaolut.

Olemme avoinna 30.9.2022 asti joka päivä klo 11-17, lounasbuffet on tarjolla klo 11-15. Lämmin kiitos kaikille kesän aikana vierailleille!

Viimeisimmät uutisjulkaisut

Tilan herkkupuoti sekä käsityömyymälä on avoinna aina kun kahvilakin.

Voit myös ostaa lahjakortteja meiltä. Tilaa osoitteesta sales@soderlangvik.fi.

Kabinetti

Ravintolan tyylikäs kabinetti Purunpää on oiva tila erilaisia kokouksia ja konferensseja varten. Kabinettiin mahtuu 35 henkilöä. Seiniä koristaa upea valokuvanäyttely Purunpään luonnosta.

Sali & taide

Isoon saliin mahtuu 70 henkilöä, mutta tarvittaessa voimme kalustaa salin myös isompaa seuruetta varten. Salissa on myös taidegalleria ja vuosittain vaihtuvat, Amos Rexin tuottamat kesänäyttelyt.

Terassi

Vasta valmistuneella uudella terassilla voitte nauttia mukavasta ja aurinkoisesta päivästä. Upea terassi kiertää koko ravintolan.

Kartanon omia tuotteita


Ravintolassa on myynnissä kartanon omia omenatuotteita. Valikoima vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Söderlångvikin kartano on suomen suurimpia omenantuottajia ja olemme erikoistuneet omenahillon, omenamehun, hunajan, omenagranolan ja saaristolaislimpun valmistamiseen. Saaristolaislimpun valmistuksessa käytämme mm kartanon omaa omenamehua. Myynnissä on myös tilan omaa omenasiideriä, sekä Kimito Brewingin kanssa kehitetty hunajaolut!

Lue lisää omenoistamme

Ota yhteyttä


Aukioloajat 2022

5.5-30.9.2021 joka päivä 11-17, lounas 11-15

Poikkeuksena juhannusviikonloppu, 24-26.6.2022 suljettu

1.10.2022-30.4.2023 suljettu

Yhteystiedot

  • (02) 425 037

  • cafe@soderlangvik.fi

  • Amos Andersonintie 2, 25870 Dragsfjärd

Jos haluat varata vuodelle 2023 vierailun ryhmälle, otathan yhteyttä myyntiimme osoitteessa sales@soderlangvik.fi. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-12.

    Sähköposti*

    Aihe

    Viesti*