Majoitus


Söderlångvikin kartanolla voit majoittua meren äärellä, kauniissa Grindstuganissa tai upeassa Villa Sundsvedjassa. Majoitusta löytyy yhteensä 22:lle henkilölle. Söderlångvikin kartanolla on myös toistakymmentä erilaista mökkiä pitkäaikaisvuokralla. Mökit sijaitsevat veden äärellä saaristolaismaisemissa.

Varaustiedustelu

Villa Sundsvedja

Ylellinen Villa Sundsvedja sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Café Söderlångvikista ja Söderlångvikin museosta. Täällä voit nauttia luonnosta ja kauniista merinäköalasta.

Villa Sundsvedja on moderni vuonna 2009 valmistunut huvila. Huvilassa on avara olohuone, oleskelu- ja ruokailutila, keittiö, kaksi kahden hengen huonetta ja kaksi yhden hengen huonetta, wc:t, suuri saunaosasto, laajat osittain katetut terassitilat. Huvila sijaitsee aivan meren tuntumassa ja vierailla on käytössään oma laituri sekä vene. Villa Sundsvedjan lisärakennus Lilla Sundsvedja valmistui syksyllä 2017. Rakennuksessa on kaksi kahden hengen huonetta ja kaksi yhden hengen huonetta sekä kaksi suihkullista wc-tilaa. Kaikissa huoneissa on upeat merinäköalat.

Hinnat sesongin mukaan, alkaen 865€ / vrk, 1590€ / viikko.

Galleria

Grindstugan

Grindstugan on kaunis ja kodikas, Amos Andersonin ystävättärelle, Sylvelin Långholmille 1963 rakennettu talo. Talon ja rannan välissä kulkee Paul Olssonin suunnitteleman puiston läpi rauhallinen kävelytie kartanolle. 

Grindstugan on täysin uusittu vuonna 2014. Talossa on keittiö, iso avara olohuone, avotakka ja ruokailutila, kaksi kahden hengen huonetta, erillinen wc ja suihku. Kauniina yksityiskohtana lämmin merelle päin avautuva  lasiterassi, joka toimii loistavasti oleskelu- ja ruokailutilana. Pihassa on lisäksi vielä oma puilla lämmitettävä pieni sauna ja rannasta löytyy suuri uima- ja venelaituri.

Hinnat sesongin mukaan, alkaen 500€ / vrk, 890€ / viikko.

Galleria

Anna-Lisas

Anna-Lisas ei valitettavasti ole varattavissa 2020 aikana.

Anna-Lisas on kodikas mökki omenatarhojen välittömässä läheisyydessä huikealla merinäköalalla. Mökissä on kolme kahden hengen huonetta, keittiö, suihku ja wc sekä oma pieni piha.

Galleria

Varaustiedustelu


Talo/mökki toivomuksenne*
Villa SundsvedjaGrindstugan

Haluatteko tilata aamiaisen?*
KylläEi