Jaa

Tule mukaan Kukkaispäivän puutarhamarkkinoille!

8.4.2024

Söderlångvik tunnetaan upeasta museosta, kauniista puistosta, ainutlaatuisesta merellisestä luonnosta ja hienosta ravintolasta. Vuoden kohokohta on Omenapäivän sadonkorjuujuhla. Keväällä kauden avaa Kukkaispäivä, joka tarjoaa runsaasti kivaa ohjelmaa koko perheelle lauantaina 25.5.2024. Nyt on aika ilmoittautua Kukkaispäivän puutarhamarkkinoille!

Myyjät ja puutarha-alan ammattilaiset

Myytkö taimia tai puutarhatuotteita, tai haluatko järjestää aiheeseen sopivan työnäytöksen? Tuotatko käsitöitä teemalla kevät tai puutarha? Tule mukaan puutarhamarkkinoillemme! Markkinatori ja tapahtuma-alue ovat avoinna kello 11–17. Toimi nopeasti – paikkoja on rajoitetusti!

Paikkamaksut:

Taimikirppis 1×2 m, oma pöytä 13.00 EUR

Yleishyödyllinen yhdistys 1x2m, oma pöytä 13.00 EUR

Markkinapaikka 1×2 m, oma pöytä 33.00 EUR

Markkinapaikka 1×2 m, katollinen puu-puoti 43.00 EUR

Markkinapaikka 3×3 m, oma pöytä tai teltta 53.00 EUR

Markkinapaikka, suurempi alue kuin 3×3 m 93.00 EUR

Harrastajaviljelijät

Onko sinulla ylimääräisiä perennoja, jotka voisivat ilahduttaa jotakuta toista? Tai haluatko jakaa siemeniä? Tule Söderlångvikiin myymään kasveja ja siemeniä! Harrastajapuutarhureiden paikat maksavat 13 EUR. Toivomme että tuot mukanasi oman myyntipöydän. Myös nurmikolle voi halutessaan asetella kasveja myyntiin, mutta paikkavaraus on joka tapauksessa pakollinen.

Kysymykset ja osallistuminen

Jos olet taimimyyjä, ja/tai ollut mukana Kukkaispäivänä aikaisemmin, käytä ilmoittautumiseen tätä linkkiä.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan ensimmäistä kertaa ja olet epävarma tuotteidesi sopivuudesta, tai haluat ehdottaa muuta yhteistyötä, täytä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia tapahtuman tuottajalle hanna.vuorio-wilson@soderlangvik.fi. Huomaa että paikkavaraus tulee voimaan vasta kun olet saanut siitä sähköpostivahvistuksen. Vahvistus tapahtuu maksamalla paikkamaksun viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.