Jaa

Tule mukaan Kukkaispäivän puutarhamarkkinoille!

2.3.2023

Söderlångvik tunnetaan upeasta museosta, kauniista puistosta, ainutlaatuisesta merellisestä luonnosta ja hienosta ravintolasta. Vuoden kohokohta on Omenapäivän sadonkorjuujuhla. Keväällä kauden avaa Kukkaispäivä, joka tarjoaa runsaasti kivaa ohjelmaa koko perheelle lauantaina 27.5.2023. Nyt on aika ilmoittautua Kukkaispäivän puutarhamarkkinoille!

Myyjät ja puutarha-alan ammattilaiset

Haluatko myydä taimia tai puutarhatuotteita tai oletko kiinnostunut järjestämään työnäytöksen tai jotain muuta teemaan sopivaa? Tule mukaan puutarhamarkkinoillemme! Markkinatori ja tapahtuma-alue ovat avoinna kello 11–17. Paikkamaksu on 30 euroa (myyntipöytä 1 x 2 m) tai 50 euroa (telttapaikka 3 x 3 m tai isompi). Toimi nopeasti – paikkoja on rajoitetusti!

Harrastajaviljelijät

Onko sinulla ylimääräisiä perennoja, jotka voisivat ilahduttaa jotakuta toista? Tai haluatko jakaa siemeniä? Tule Söderlångvikiin myymään kasveja ja siemeniä! Harrastajapuutarhureilta ei peritä paikkamaksua. Toivomme että tuot mukanasi oman myyntipöydän. Myös nurmikolle voi asetella kasveja myyntiin, mutta paikkavaraus on joka tapauksessa pakollinen.

Tervetuloa mukaan! Jos sinulla on kysyttävää tai olet kiinnostunut osallistumaan, täytä alla oleva lomake tai lähetä sähköpostia osoitteeseen hanna.vuorio-wilson@soderlangvik.fi. Huomaa että paikkavaraus tulee voimaan vasta kun olet saanut siitä sähköpostivahvistuksen. 

Kysymykset ja osallistuminen

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan varata