Dela

Anmälan öppen till Blomsterdagens trädgårdsmarknad

8.4.2024

Söderlångvik är känt för sitt magnifika museum med den vackra parken, sin enastående havsnära natur, den härliga restaurangen och årets höjdpunkt, skördefesten Äppeldagen. På våren firar vi säsongsöppningen med evenemanget Blomsterdagen, med massor av roligt program för hela familjen lördagen den 25 maj 2024. Nu tar vi emot anmälningar till Blomsterdagens trädgårdsmarknad!

Försäljare och trädgårdsproffs

Vill du sälja plantor eller produkter till trädgården, har du arbetsförevisningar över något inom området? Tillverkar du hantverk till trädgården eller med vår och blomster som tema? Kom med på vår trädgårdsmarknad! Marknadstorget och hela evenemanget är öppet kl 11-17. Agera snabbt, antalet platser är begränsat!

Platsernas priser:

Plantloppis 13.00 EUR

Ideell förening 13.00 EUR

Marknadsplats 1×2 m, eget bord 33.00 EUR

Marknadsplats 1×2 m, träbod med tak 43.00 EUR

Marknadsplats 3×3 m, eget bord eller tält 53.00 EUR

Marknadsplats större än 3×3 m, 90.00 EUR

Hobbyodlare

Har du perenner i rabatten som kunde glädja någon annan? Eller frön som du gärna delar med dig av? Kom och sälj dem till Söderlångvik tillsammans med andra likasinnade! För hobbyodlare kostar platsen 13 €. Vi hoppas du tar med eget försäljningsbord. Plantorna kan även ställas på gräsmattan, men platsbokning är obligatorisk oavsett.

Förfrågningar och anmälan

Om du är en plantförsäljare, och/eller varit med på Blomsterdagens marknad förut kan du göra din anmälan via denna länk.

Om du inte varit med förut och är osäker om dina produkter passar in, eller om du har en idé om ett samarbete, skickar du en bokningsförfrågan genom att fylla i formuläret nedan, eller till evenemangsproducenten via e-post hanna.vuorio-wilson@soderlangvik.fi. Observera att platsen inte är bokad innan du har fått svar per e-post. Bekräftelse av bokningen sker genom att betala platsen senast en vecka före evenemanget.

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.