Dela

Kom med på Blomsterdagens trädgårdsmarknad!

2.3.2023

Söderlångvik är känt för sitt magnifika museum med den vackra parken, sin enastående havsnära natur, den härliga restaurangen och årets höjdpunkt, skördefesten Äppeldagen. På våren firar vi säsongsöppningen med evenemanget Blomsterdagen, med massor av roligt program för hela familjen lördagen den 27 maj 2023. Nu tar vi emot anmälningar till Blomsterdagens trädgårdsmarknad!

Försäljare och trädgårdsproffs

Vill du sälja plantor eller produkter till trädgården, ställer du gärna upp med arbetsförevisningar eller annat som passar temat? Kom med på vår trädgårdsmarknad! Marknadstorget och hela evenemanget är öppet kl 11-17 och priset på en plats på marknaden är 30 euro (försäljningsbord 1×2 m) eller 50 euro (tältplats 3×3 m eller större). Agera snabbt, antalet platser är begränsat!

Hobbyodlare

Har du perenner i rabatten som kunde glädja någon annan? Eller frön som du gärna delar med dig av? Kom och sälj dem till Söderlångvik tillsammans med andra likasinnade! För hobbyodlare är platsen gratis. Vi hoppas du tar med eget försäljningsbord. Plantorna kan även ställas på gräsmattan, men platsbokning är obligatorisk oavsett.

Välkommen med! Förfrågningar och intresseanmälan kan du göra genom att fylla i formuläret nedan, eller via e-post hanna.vuorio-wilson@soderlangvik.fi. Observera att platsen inte är bokad innan du har fått bekräftelse per e-post. 

Förfrågningar och anmälan

*” anger obligatoriska fält

Jag vill boka