Jäätelökahvila Glasspalatset Helsingissä

Jäätelökahvila Söderlångvik Glasspalatset

Söderlångvik Glasspalatset on pieni osa Söderlångvikin kartanoa ja Amos Andersonia Helsingin ydinkeskustassa. Tervetuloa jäätelökahvilaan, jossa suomalainen saaristo kohtaa vintagen ja designin.

Viihtyisässä kahvilassamme voit rentoutua ja nauttia artesaanijäätelöstä, erikoiskahvista tai muista herkullisista annoksista, jotka on valmistettu mm. Söderlångvikin kartanon omenatuotteista, kuten omenahillosta ja omenagranolasta.

Artesaanijäätelö

Artesaanijäätelömme on ainutlaatuinen tuote, joka on valmistettu Söderlångvikin kartanon saaristolaisomenoista. Sitä on saatavilla vain Glasspalatsetista ja Söderlångvikin kartanosta. Jäätelömakuja on yhteensä kahdeksan eri jännittävää kombinaatiota: omena & vanilja, omena & pistaasipähkinä, omena & kanelikeksi, omena & karamelli, omena mascarponen & vadelman kera, omenasorbetti, omena-mojitosorbetti ja omena-kookossuklaasorbetti. Kolme viimeistä ovat vegaanisia.

Söderlångvikin omenatuotteet

Jäätelökahvilastamme voit ostaa myös Söderlångvikin kartanon tuoreita käsinpoimittuja omenoita ja herkullisia omenatuotteita. Valikoimaan kuuluu mm. omenamehu, hiilihapotettu omenamehu, omenahillo, omenakermatoffee, omenagranola, siemennäkkäri, spelttinäkkäri ja hunaja. Huomioithan, että tuotevalikoima voi vaihdella.

Vohvelitorstai – Suomen herkullisimmat vohvelit löytyvät täältä!

Yllätä ystäväsi ja tuo hänet jäätelökahvilaamme jo ensi torstaina kahville. Vohvelitorstaina voit tuunata vohvelisi valitsemallasi jäätelöllä. Huomioithan että vohvelitorstai järjestetään vain sesonkiaikana (kesä-elokuu).

Aukioloajat

Glasspalatset on avoinna ympäri vuoden seuraavasti:

Maanantai – Perjantai 10.00-18.00
Lauantai 10.00-16.00
Sunnuntaisin Suljettu

Yhteystiedot

Puhelin 050 3311977

Sähköposti glasspalatset@soderlangvik.fi

Osoite & Sijainti

Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki.
Lasipalatsi, Simonkadun puoli. Kulku myös Lasipalatsin aukion puolelta.

Seuraa meitä somessa

Instagram
Facebook