Ajankohtaista

Avaa koko artikkeli klikkaamalla kuvaa

Hyvää uutta vuotta ja kiitos!

Hyvää uutta vuotta 2021 ja tervehdys Söderlångvikin metsästä!

Onnistuneessa joulukuusitempauksessa 19. joulukuuta oli mukana monia iloisia joulukuusen noutajia. Kemiönsaaren Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistys sai koko 330 euron potin. Paljon kiitoksia kaikille osallistuneille!

(Metsävastaavamme Sivin mielestä hienoin kuusi on edelleen metsässä!)

Muistathan, että vaikka ravintola ja museo ovat tällä hetkellä suljettuja, puisto ja luontopolut ovat aina avoinna vierailijoille!

Lämpimästi tervetuloa, isot ja pienet luonnon ystävät ❤️

Uusi paranneltu Söderlångvik

Näinä päivinä kartanolla kuvaaminen näkemättä rakennusprojektia voi tuntua hieman haasteelliselta 🙂. Kunhan kaikki työt valmistuvat kaikesta tulee vielä henkeäsalpaavan upeaa, mutta juuri tällä hetkellä voimme vain pahoitella kaikkien korjaustöidemme aiheuttamia haittoja!

Rakennamme ravintolan ympärille uutta terassia, joka valmistuu vielä kesän aikana, ja sen jälkeen Café Söderlångvik palvelee vielä entistäkin paremmin! Olemme rakentaneet uuden parkkipaikan, joka viimeistellään ensi viikolla lyhyellä kävelypolulla suoraan ravintolaan.

Hitaasti mutta varmasti, kivi kerrallaan valmistuu uusi terassi.

Puistossa työskennellään uusien istutusten parissa, uima-altaan korjaus ja paljon muuta on myös käynnissä, kuten tietysti myös päärakennuksen peruskorjaus. Puiston loistosta ehtii hyvin nauttia vielä tämän kesän aikana, ja uudistuneen museon avajaisia vietetään ​​toukokuussa 2021.

Kiitos siis kärsivällisyydestäsi 💚 ja tervetuloa Söderlångvikiin!