Jaa

Rauhan manifestaatio

17.02.2024 klo. 11.00—17.00

Tervetuloa mukaan julistamaan tukesi rauhan ja ystävyyden puolesta, lauantaina 17. helmikuuta klo 12.00 Söderlångvikin kartanolla.

Haastamme kaikki Kemiönsaaren asukkaat osallistumaan Söderlångvikin rauhan ja ystävyyden taideteoksen rakentamiseen.

Haluamme rakentaa jotain kaunista yhdessä kanssasi vastareaktiona maailmassa meneillään oleviin julmiin sotiin. Ukrainan sota ei näe loppua, ja Gazan kaista on juuri nyt vaarallisin paikka maailmassa lapsen asua.

Rakennamme, kun muut tuhoavat.

Miten?

Täytä litran TetraPak vedellä ja koristele haluamallasi tavalla. Se voi olla luonnonmateriaalia, vesiväriä, kukkia tai kaunis lautasliina. Pakasta rakennuspalikkasi ulkona tai kotona pakastimessa.

Milloin?

Voit tuoda rakennuspalikkasi Söderlångvikin kartanoon silloin, kun se sinulle parhaiten sopii tai viimeistään 17.2. klo 12.00 kun rauhan ja ystävyyden manifestaatio alkaa.

Missä?

Yhteistä rauhan ja ystävyyden taideteosta rakennetaan museon yläpuolella olevalle mäelle.

Ohjelma la 17.2.2024 klo 12:

Tervetuloa
Annika Jansson, tilan toimitusjohtaja

Puheenvuorot rauhan puolesta
Kristiina Tiainen, Lastenkulttuurivastaava, Sagalund
Ville Laitinen, Luontoliiton vapaaehtoisvastaava ja luontoyrittäjä

Runoja rauhasta
Kirjoittajina Dalsbruks skolan ja Taalintehtaan koulun oppilaat

Museossa on avoimet ovet klo 11-17, ei pääsymaksua.

Glassgaraget on avoinna klo 11-17, ja siellä voi nauttia Hot dogeja, pullaa, suolaista piirakkaa, omenakakkua, kuumaa omenamehua, kahvia/teetä sekä tietenkin tilan omaa jäätelöä.

Samana päivänä järjestetään Afternoon Tea -tarjoilu museossa klo 13-15. Ennakkoilmoittautuminen, hinta 25 €/hlö (kolme suolaista ja kolme makeaa vaihtoehtoa, 2 € lisämaksu gluteenittomista tarjoiluista)