Söderlångvik Glamping

Yövy mukavasti meidän upo-uudessa Glamping-teltassamme luonnonkauniilla Öruddenilla, aivan Söderlångvikin kartanon vieressä. Täällä voit rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta, tuulen suhinasta, lintujen viserryksestä ja aaltojen lainehtimisesta. Asut ainutlaatuisessa ympäristössä: teltan oven ulkopuolella sinua tervehtii kaunis saaristoluonto, vaellusreitit, kartano tunnelmaa ja historiaa. Herää uuteen päivään hyvin levänneenä ja aloita aamu herkullisella aamiaisella, joka toimitetaan aamiaiskorin muodossa omalle terassillesi.

Voit valita yhden viidestä glamping-teltasta, joissa on luonnonmukainen sisustus, kuten mukavat sängyt, lämpimät peitot ja huovat, tyynyt, lepotuolit, lamput ja matot. Telttoihin mahtuu kaksi henkilöä.

Söderlångvikin kartanolla sekä ympäröivällä alueella voit kokea ja nähdä paljon. Kartanon ”Kulttuuri- ja Luontoreitit”-kartan avulla voit tutustua mm. museopuistoon, taideteoksiin, kartanon historiaan sekä alueen kulttuuri- ja luontopolkuihin. Digitaalisen opaskirjamme avulla sinulla on mahdollisuus uppoutua kartanoalueeseen vielä syvemmin, nappaamalla alueen opasteista löytyvän QR-koodin. Digitaalinen opaskirja tarjoaa myös ääniopastettuja kierroksia alueella. Loman aikana voit lainata polkupyörän ja tutustua Söderlångvikin kartanoon polkien.

Söderlångvik Glamping avaa toimintansa keväällä 2025

Glamping on avoinna aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn, alkaen keväällä 2025. Teltat ovat mukavasti lämmitettyjä ja alue valaistu kesän pimenevinä iltoina.

Jotta glamping kokemus olisi mahdollisimman mukavaa vieraillemme, alueella on vesipiste ja ulkohuussi.

Illan vietteeksi voit halutessasi varata Söderlångvikin saunan, joka sijaitsee ravintola Amos Krogin lähellä, lue lisää saunasta täältä.

Lisää infoa varauksista syksyn aikana 2024.

Kim Simonssonin Sammaljätit

Toukokuussa 2025 laulavat vihreät Sammaljätit saapuvat viimeiselle pysähdyspaikalleen Söderlångviikin metsikköön, aivan glamping-alueen viereen. Nämä neljä Sammaljätit ovat olleet esillä Helsingin Lasipalatsinaukiolla, 2024 kesäkauden aikana.

Sammallapset ovat itsenäisiä, eivätkä he tarvitse aikuisten apua.
– Kim Simonsson

Lisää taiteilijasta ja hänen teoksistaan